In goede handen | Body Transformers

In goede handen

Body Transformers is exclusief gespecialiseerd in EMS fitness. Gecertificeerd EMS-instructeur Sven Pillokat deed ruime EMS-ervaring op in de medische sportwereld en is een uiterst deskundige trainer.

Sport is Svens lust en leven, al op zeer jonge leeftijd turnde en zwom hij op hoog niveau. Hij maakte van zijn liefde voor de sport ook zijn werk. Hij studeerde aan de Deutsche Fitness Akademie en haalde hier licentie A,B & C tot Fitnesstrainer en Personal Trainer. Ook haalde hij diverse certificaten in de 'Perform Better Functional Training Series' bij het Performance Institute en is hij officieel Pilates Matwork Trainer. Tevens is hij Functional Movement Screen Expert, gecertificeerd Mobility Coach, Athletic Coach en Food Coach.

Kortom, bij Sven ben je in de beste handen. Hij weet als geen anders welke EMS-training voor jou het het meest geschikt is en met zijn kennis, ervaring en enthousiasme zet hij zich met hart en ziel in om jou veilig en verantwoord de gewenste resultaten te helpen bereiken.

BOEK EEN TRAINING

Bijvoorbeeld: 2024-07-17
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
< Onze Studio Waarom EMS? >