EMS en gezondheid | Body Transformers

EMS en gezondheid

Trainen bij Body Transformers is door de EMS-trechniek en de ervaren persoonlijke begeleiding ook geschikt als je gezondheidsklachten hebt of als je na een periode van inactiviteit snel en verantwoord weer wilt opbouwen zonder grote belasting voor je lichaam. De EMS techniek wordt al langer toegepast in de medische sport wereld en dankzij zijn achtergrond en ervaring in de medische sport ben je ook met met gezondheidsklachten in goede handen bij trainer Sven Pillokat.

Spieropbouw
Bij Body Transformers kunnen we je helpen je spieren weer op te bouwen na een periode van inactiviteit of een operatie. Na een periode van inactiviteit door gezondheidsklachten of medische ingrepen kan onze EMS-training je helpen bij het geleidelijk weer opbouwen van je spieren. We kunnen afzonderlijke spiergroepen doelgericht stimuleren of juist ontzien. De workout kan hierbij ook passief (zittend) worden gedaan.

Rug
We hebben een speciale training die preventief en pijnverlichtend werkt bij rugklachten. Spierstimulatie met elektroden kan gebruikt worden bij herstel en ter preventie van spierspanningsproblemen en rugpijn. De EMS-training draagt hieraan bij door het versterken en beter in balans brengen van de (rug)spieren. De elektrische impulsen trainen ook de dieper liggende stabiliserende spieren, die met reguliere training veel moeilijker te bereiken zijn.

Na je zwangerschap
Ook na je zwangerschap is trainen bij Body Transformers een goed idee. Natuurlijk werken we eraan om je hele lichaam en aan je buik weer wat strakker te maken, maar we besteden ook extra aandacht aan het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit is essentieel voor het voorkomen of verhelpen van incontinentieproblemen.

BOEK EEN TRAINING

Bijvoorbeeld: 2024-07-17
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
< Waarom EMS? Miha Bodytec >